Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
Click and register at Eventbrite
View analytic
Thursday, April 3 • 16:00 - 16:45
P206 Mobilize your Apps

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

I følge Morgan Stanley vil antallet mobile brukere på Internett overstige antall desktop brukere i løpet av 2014.  Hva betyr dette for dine forretningsapplikasjoner?

Hvordan utforme din arkitektur for å imøtekomme behovet for mobil tilgang til dine forretningsdata fra ansatte, kunder og partnere på en sikker og enkel måte. Som en av verdens største leverandører av forretningsapplikasjoner tilbyr Oracle en rekke løsninger på dette området.

Vi vil i denne sesjonen gå gjennom utfordringene og løsningene knyttet til mobil aksess. Vi vil også demonstrere rammeverk for utvikling av en mobil app.


Foredragsholdere
avatar for Lars Oscar Amlie

Lars Oscar Amlie

Oracle NO
Lars Oscar Amlie er ansatt i Oracle som Principal Sales Consultant innenfor CRM og Customer Experience (CX) i Norden. I tillegg har han hatt ansvar for Applications track i styret i OUGN fra 2009-2010. Lars Oscar Amlie har jobbet inn mot mange forskjellige industrier de siste 19 årene og ser hvordan fokus, behov og utvikling har endret seg markant hos bedrifter og kunder i forhold til mobile løsninger og ”golden... Read More →
avatar for Per Anders Jørgensen

Per Anders Jørgensen

Oracle
Per Anders Jørgensen jobber til daglig som løsningsarkitekt og produktspesialist i Oracle med fokus på Fusion Middleware.  Han har lang erfaring fra prosjekter basert på Oracles mellomvare produkter. Har nå et spesielt fokus på arkitektur og teknologier innenfor Mobile løsninger.


Thursday April 3, 2014 16:00 - 16:45
Stortinget Color Magic